Szeretettel köszöntjük a

Békéscsabai Páduai Szent Antal Plébánia

h o n l a p j á n !

Plébániánk hirdetései

március 7.

Püspöki rendelet alapján a járványhelyzet miatt március 8-tól templomainkban szünetelnek a nyilvános szentmisék és liturgiák. A már elfogadott miseszándékok áttehetők későbbre, vagy az atyák felajánlják, hiszen továbbra is mondanak naponta misét, még ha a hívek nem is vehetnek részt rajta. A többi szentmise a járvány áldozataiért, a járványban szenvedőkért, és a gyógyítást ellátókért lesz felajánlva. A vasárnapi szentmiséket Facebook live közvetítéssel tesszük követhetővé. Egyes szentmiséket a tv7 is közvetíti majd 

A március 14-i  szentmise megtekinthető erre a linkre kattintva:  https://www.youtube.com/watch?v=RW2gbhgI7Mo

A templom egész nap nyitva lesz, lehetőséget adva a híveknek a személyes imádságra. Reggel 7 és 8 óra között, naponta gyónási lehetőség van, szintén a templomban, de napközben is jöhetnek a testvérek.

Nagyböjti lelkigyakorlatunk előreláthatólag elmarad, de Sebastian atya valószínűleg online megtartja, ezért figyeljék a plébánia honlapját.

Szeretnénk segíteni idős testvéreinknek a koronavírus járvány elleni védőoltás regisztrálásában. Aki úgy érzi, hogy szeretne védőoltást kapni, de nem tud regisztrálni, jelentkezzen a Plébánián.

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! VIGYÁZZUNK MAGUNKRA!

IMÁDKOZZUNK!