Szeretettel köszöntjük a

Békéscsabai Páduai Szent Antal Plébánia

h o n l a p j á n !

Plébániánk hirdetései

2024. 10. 20.

1.) A mai perselypénzt a Missziók javára küldjük be a Püspökségre. Köszönjük szépen a kedves Testvérek nagylelkű adományait.

2.) 30 éve alapítottuk a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskolánkat. Október 26-án, szombaton 15 órától Gálaműsorral ünnepelünk a Csabagyöngye Kulturális Központban. Jegyek 500 forintos áron, az iskola titkárságán és a kisboltban kaphatók. Részletek a faliújságon olvashatóak. Szeretettel várják a kedves híveket!

3.) Október 27-én, vasárnap, 18 órai kezdettel Megemlékezés Halottak Napja alkalmából címmel koncert lesz Templomunkban. A Békés Megyei Szimfonikus Zenekar előadásában hallhatjuk Fauré: Requiem-jét.
A belépés díjtalan.

4.) Jövő vasárnap óra-állítás lesz. Ezért október 27-től az esti szentmisék
17 órakor kezdődnek.

5.) Kérjük, hogy aki figyelmeztetést talál hozzátartozói sírján a bérleti díj rendezésére, vagy több mint 25 éve (1999 előtt váltottak) nem fizetett bérleti díjat, azokat kérjük, hogy még az idén tegyék ezt meg.

6.) A Katolikus Karitász békéscsabai Páduai Szent Antal csoportja Karácsony közeledtével adománygyűjtést szervez a nehéz körülmények között élő családok részére a kihelyezett lista szerint. A Plébánia irodában nyitva tartási időben termék vagy készpénz adomány leadható. Bankszámlaszámot a kis asztalon találnak. Előre is köszönjük szépen adományaikat.